Vacature: stagiair(e) Marketing (HBO) CE, CMD of communicatie

Ben jij een enthousiaste student met een voorliefde voor marketingcommunicatie, online media en tijdschriften? En ben je toevallig op zoek naar een leerzame meewerkstage voor vanaf september? Dan hebben wij de perfecte stageplaats voor jou!

Vipmedia Publishing & Services is een multimediale uitgeverij van een aantal special interest magazines, zoals Tuinseizoen, Karper, Duiken, Hart voor Dieren en Paleo. Daarnaast voeren wij de titels Historia, Wetenschap in Beeld en Scandinavian Living in opdracht van Bonnier Publications uit Denemarken. Elk blad heeft een eigen website, sociale mediakanalen en nieuwsbrieven!

Als stagiair zal je en ondersteunende rol gaan vervullen in het marketingteam van Vipmedia. De stage is erg afwisselend, veelzijdig en de focus zal liggen op online marketing activiteiten. Denk aan het bedenken en uitvoeren van abonnee- en lezersacties in de webshop of via sociale media, het ontwerpen van banners, het opzetten en uitsturen van e-mails en meehelpen met het organiseren van evenementen. Kortom verwachten we een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van ideeën die voor een betere online activiteit zorgen!

 
Interesse

Volg jij een Hbo-opleiding richting CE, marketing, communicatie en/of media en spreekt jou dit aan? Ben je ondernemend, stressbestendig en heb je een gezonde dosis kennis van het web en de media? Laat dan wat van je horen! Stuur een originele mail + je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zien we je snel.

Je stage wordt in overleg met jou ingevuld. De stagevergoeding bedraagt € 200 per maand en de stageperiode is afhankelijk van wat je opleiding vraagt. Vipmedia is gevestigd in Breda. Voor meer informatie mag je ook bellen naar 06-21281818.

Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Top