Duik in de wereld van +115.000 liefhebbers van de onderwaterwereld!

Dé duikwebsite van Nederland en België

In een oogopslag

  • 45.000 lezers van het magazine
  • 115.000 online contactmomenten
  • +14.300 Facebooklikes
  • 12.000 mailadressen in database
  • Verschijnt in Nederland en Vlaanderen

 

De website van Duiken is recent vernieuwd en hierdoor geschikt om met alle devices te gebruiken. Door een uitgekiende contentstrategie weten we onze doelgroep te bereiken en te boeien. Heel nadrukkelijk kiezen we ervoor om naast artikelen ook veel met videocontent te werken.

Visual (Magazine, Website,...)

DUIKEN.nl

Het gemiddeld maandelijks bereik van DUIKEN.nl is 35.000 bezoekers, waarvan 21.000 uniek. Op de mobiel vriendelijke website vindt de gebruiker nieuws, video’s, medische info, blogs, agenda-items en duiklocaties. Ook de DUIKEN fotowedstrijd trekt veel aandacht en deelnemers naar de website.

Interesse in adverteren op DUIKEN.nl ?

DUIKEN.nl mag niet ontbreken in uw marketingstrategie. Dit platform is uitermate geschikt voor complete campagnes met een mix van content, displays en links. Maar ook om incidenteel acties of kortingen te promoten. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u content maken of zelfs uw website voorzien van SEO geschreven content.  

Download hier de mediakaart >>

Wilt u graag dat we met u meedenken? Aarzel niet en neem contact op.

 


Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Meer info over de promotionele kracht van onze vip communities?

Contact

Neem nu contact met ons op. Ontdek vrijblijvend wat onze on- en offline communities voor u kunnen betekenen. Middels een gerichte presentatie informeren wij u graag over alle mogelijkheden en tarieven.

Top