Ontmoet meer dan 250.000 liefhebbers van geschiedenis!

Dé Historia specials van Nederland en België

In een oogopslag

  • 120.000 lezers van printmedia
  • 90.000 contactmomenten
  • 21.000 facebooklikes
  • 15.000 nieuwsbrieflezers
  • Verschijnt in Nederland en Vlaanderen

 

Historia brengt regelmatig diverse specials uit, specifiek rond één thema: WO I, WO II, beslissende veldslagen, de beste historische verhalen en nog veel meer! Deze specials kennen een grote oplage vanwege de kracht van de thema’s. Hierdoor vinden ze gretig aftrek onder abonnees en in de losse verkoop.

Visual (Magazine, Website,...)

Historia themaspecials

Oorlogen & Veldslagen

Deze serie specials rondom het thema Oorlogen en Veldslagen komt in 2015 alweer met de 9de editie en het einde lijkt nog niet in zicht. Thema’s als de strijd om de stille oceaan en de Blitzkrieg spreekt een enorm groot publiek aan. Voor deze serie is een speciale verzamelband gemaakt.

Interesse in adverteren in Historia themaspecials ?

De wetenschap community van Historia biedt u tal van mogelijkheden op maat, in print, online of via social media. Neem contact met ons op

Bekijk hier de tarieven >>


Visual (Magazine, Website,...)

Historia jaarspecials

Jaarlijks brengt Historia een special rondom een thema. Deze specials kenmerken zich door een zeer luxe uitstraling en veel pagina’s. De meest recente is de special “De Beste Historische Verhalen” rondom het 5 jarig jubileum.

Interesse in adverteren in Historia jaarspecials ?

De wetenschap community van Historia biedt u tal van mogelijkheden op maat, in print, online of via social media. Neem contact met ons op

Bekijk hier de tarieven >>


Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Meer info over de promotionele kracht van onze vip communities?

Contact

Neem nu contact met ons op. Ontdek vrijblijvend wat onze on- en offline communities voor u kunnen betekenen. Middels een gerichte presentatie informeren wij u graag over alle mogelijkheden en tarieven.

Top