Raak het hart van 1.000.000 dierenliefhebbers!

Hét dierenmagazine van Nederland en België

In een oogopslag

  • 150.000 lezers van printmedia
  • 750.000 online contactmomenten
  • +301.000 facebooklikes
  • 180.000 unieke bezoekers website per maand
  • 9.000 nieuwsbrieflezers
  • Verschijnt in Nederland en Vlaanderen

 

Gegroeid vanuit het magazine, vinden duizenden dierenliefhebbers elkaar terug via het mediaplatform van Hart voor Dieren. Het tijdschrift verschijnt zowel in print als digitaal, ook beschikbaar voor tablet en smartphone.

Visual (Magazine, Website,...)

Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is het grootste algemene dierentijdschrift in Nederland en Vlaanderen en brengt een mix van informatie en fun: praktische tips rond voeding en verzorging worden gecombineerd met ontroerende verhalen en schitterende kleurenfoto’s. Het dierenmagazine richt zich vooral op huisdieren in de breedste zin van het woord met extra focus op kat en hond. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en wordt online interactief aangevuld via de eigen Hart voor Dieren website, nieuwsbrieven, Facebook, enz.

Interesse in adverteren in Hart voor Dieren ?

Hart voor dieren biedt u tal van mogelijkheden om tailor made in print, online of via social media te adverteren. Wilt u graag dat we met u meedenken over een geslaagde media-aanpak? Aarzel niet en neem contact op.

Bekijk hier de tarieven >>


Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Meer info over de promotionele kracht van onze vip communities?

Contact

Neem nu contact met ons op. Ontdek vrijblijvend wat onze on- en offline communities voor u kunnen betekenen. Middels een gerichte presentatie informeren wij u graag over alle mogelijkheden en tarieven.

Top