Ontdek de sportvis-community met meer dan 8 miljoen contactmomenten!

Dé sportvismagazines van Nederland en België

In een oogopslag

  • 300.000 lezersbereik van printmedia
  • 66.000 totale oplage
  • 21.000 facebooklikes
  • 25.000 nieuwsbrieflezers

 

Vipmedia profileert zich al jaren met onze hengelsport titels, waarvan Beet al bijna 40 jaar op de markt is. Door onze werkwijze waarbij we goed luisteren naar de wensen van onze klanten zijn we in staat om uw product op de juiste wijze te presenteren aan de sportvissers van Nederland en België. Maar dit is niet het enige wat we kunnen doen voor u. Denk hierbij aan het maken van redactionele content en advies op het gebied van (internet)marketing of partners. Met onze ervaring en uitgebreid netwerk bieden we een totaal concept voor de promotie en verkoop van uw aanbod.

Visual (Magazine, Website,...)

Beet

Beet bestaat al sinds 1976 en is daarmee het langstlopende hengelsportblad van Nederland en België. Samen met het specialisten magazine Rovers  komen er in maar liefst 116 pagina’s maandelijks de mooiste visavonturen voorbij, delen experts hun ervaringen, geniet je van schitterende vangstfoto’s en tonen we de nieuwste producten. Beet-rovers verschijnt 12 x per jaar, zowel in print (48.000 ex.) als digitaal.

Interesse in adverteren in Beet ?

De Vipmedia Sportviscommunity biedt u tal van mogelijkheden op maat, in print, online of via social media.

Bekijk hier de tarieven >>


Visual (Magazine, Website,...)

Rovers

Rovers magazine heeft met 32 pagina's een eigen deel met pure roofvis-informatie binnen Beet.
 Daarnaast profiteren de abonnee’s van extra korting op producten in de Beetshop, op workshops en events. Beet-rover verschijnt 12 x per jaar, zowel in print (48.000 ex.) als digitaal.

Interesse in adverteren in Rovers ?

Wij bieden u tal van standaard advertentiemogelijheden. Wenst u graag een voorstel op maat? Een telefoontje of e-mail en wij reageren meteen.

Bekijk hier de tarieven >>


Visual (Magazine, Website,...)

Karper

Karper brengt alles over binnen- en buitenlandse karperavonturen, diverse vangsttechnieken, de laatste voer- en aastips en de nieuwste producten. Het magazine en alle foto’s zijn van topkwaliteit, haarscherp en geven schitterende details van de gebruikte technieken en vangsten. Karper verschijnt 12 x per jaar, zowel in print (18.000 ex.) als digitaal.

Interesse in adverteren in Karper ?

Van een hele pagina tot een rubriekadvertentie of publireportage, het kan allemaal. Ook in combinatie met onze online kanalen.

Bekijk hier de tarieven >>


Vipmedia publishing & services, de on- & offline contentmakers!

Top