Uitgeefservices

Naast het creëren van content, ontwerpen en andere media kun je bij Vipmedia ook terecht voor uitgeefservices. Deze services gaan van redactie, vertaling, opmaak in eigen studio en druk tot abonnementenadministratie, losse verkoop en advertentieverkoop. Dit alles op maat en naar wens.

Tot de referenties behoren het Duitse Verlagshaus (Hart voor Dieren) en het Deense Bonnier (Wetenschap in Beeld, Historia en Scandinavian Living) en werden in het verleden de succestitels National Geographic, Quest en Glamour voor het Duitse G+J Media gelanceerd.

Abonnementenbeheer

Vipmedia beschikt over een uitstekende afdeling abonnementenbeheer die uw klanten op een professionele wijze te woord kunnen staan. Ze beantwoorden uiteenlopende servicevraagstukken, waarbij de klant en uw goede naam centraal staat. Met ons abonnementenbeheersysteem nemen wij u veel werk uit handen en verlenen wij u de mogelijkheid om door middel van rapportages op de hoogte te worden gehouden van de actuele stand van zaken, zodat u daar snel op kan reageren.

Marketing

Onze marketingafdeling is er voor onze eigen titels, maar kan ook de marketing voor uw titel realiseren. Dagelijks sturen we samen met onze distribiteur het losse verkoopproces aan. Hierdoor garanderen wij een optimale verdeling in de winkels en kunnen we door uitgekiende promoties een optimaal verkoopresultaat voor uw titel realiseren. Op het gebied van abonnee aanwas en behoud maken we gebruik van een vooraf opgesteld marketingplan, waarin wij zien dat de nadruk steeds meer op de onlinekanalen komt te liggen (E-mail, Adwords en Website). Door middel van een op voorhand vastgestelde CPO (Cost per Order) hoeft u zich geen zorgen te maken over uw budget.

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Wij nemen je werk uit handen, zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken”