LUX.Tuinen

Taarten of andere lekkernijen bakken, de mooiste en warmste woontrends en handige tips voor in de tuin. LandIdee biedt volop inspiratie voor in én rond het huis. Het magazine verschijnt 7x per jaar en iedere editie staat bomvol inspirerende verhalen en tips, die aansluiten bij het seizoen. Ook niet te missen is de kerstspecial, die aan het eind van het najaar verschijnt. De laatste kersttrends, heerlijke recepten en de leukste DIY’s zorgen ervoor dat de lezer met kerst goed voor de dag komt. Op www.landidee.nl staan allerhande nuttige en leuke informatie, van huis-tuin-en-keukentips tot recepten en van tuiniertips tot gezondheidsweetjes. LandIdee is hét blad voor iedereen die meer wil weten over de laatste trends en de leukste ideeën voor het binnen- en buitenleven.

Doelgroep

De lezer van LandIdee is overwegend vrouw, in de leeftijd van 40+ jaar. Ze houdt van gezelligheid en genieten van het goede leven. Koken, creatief bezig zijn en tuinieren zijn geliefde bezigheden. De lezer heeft een brede interesse, van interieur tot natuur en van huisdieren tot klussen. Sfeer en gezondheid zijn ook belangrijke pijlers in het leven van de lezer.

Facts & figures

Lux.Tuinen
Voor tuinliefhebbers die houden van luxe, exclusiviteit en kwaliteit en die een meer dan gemiddeld tuinperceel hebben.

Onderwerpen
Tuinontwerpen, innovaties, automatisering, beplanting, beveiliging, tuinmeubelen, zonwering, bestrating, zwembaden, zwemvijvers, sauna’s en whirlpools, tuinmachines, serres, tuinpaviljoens, tuinverlichting etc.

Magazine
Verschijnt 1x per jaar in het voorjaar en permanent online te lezen via Readly en Magzine
Bereik: 45.000

Online via
www.tuinen.nl/tuinontwerp

Adverteren of samenwerken?

Edwin Fijnaut
Commercieel directeur
Mail: edwin.fijnaut@vipmedia.nl

Johan Heystek
Projectmanager
Mail: johan.heystek@vipmedia.nl
Bel: +31 (0)76 850 70 18
Mobiel: +31 (0)6 13 76 34 76

Marc Cruyplant
Sales manager
Mail: marc.cruyplant@vipmedia.nl
Bel (NL): +31 (0)76 530 17 28
Bel (BE): +32 (0)3 645 53 02
Bel (BE): +32 (0)475 68 26 45