Contentproductie

Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veelvoorkomend probleem is dat jouw medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, en dat een professionele en vakkundige aanpak gewenst is.

Tekst

Zo creëert Vipmedia bijvoorbeeld gespecialiseerde branded webcontent voor een optimale vindbaarheid en bereik in de juiste doelgroep. We doen dat met een team van professionals. Zowel redacteuren als contentmarketeers.

Fotografie

Een goede afbeelding vertelt meer dan 1000 woorden. Vipmedia brengt beeld succesvol tot leven en is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in fotografie in de segmenten tuin, dier, culinair en living. Op basis van een beknopte briefing realiseren we een op maat gemaakte bedrijfsreportage, foto’s voor gebruik in social media, brochures, magazines en websites en bewerken we foto’s naar wens.

Video

“De kans op de aankoop van een product is 64%-85% hoger na het bekijken van een productvideo” (bron: Google Analytics, 2018). Vandaag de dag kan niemand meer om video heen: je versterkt je merk, bindt je klanten en verbetert je zichtbaarheid en vindbaarheid op internet.

Type video’s die Vipmedia aanbiedt:
• Bedrijfspresentatie ( 60-90 seconden)
• Reportage (2 tot 5 minuten)
• Instructievideo (60-90 seconden)
• Productvideo (30-60 seconden)
• Commercial (30-60 seconden)

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Zo creëert Vipmedia bijvoorbeeld gespecialiseerde branded webcontent”