Contentproductie

Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veelvoorkomend probleem is dat jouw medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, en dat een professionele en vakkundige aanpak gewenst is.

Tekst

Zo creëert Vipmedia bijvoorbeeld gespecialiseerde branded webcontent voor een optimale vindbaarheid en bereik in de juiste doelgroep. We doen dat met een team van professionals. Zowel redacteuren als contentmarketeers.

Fotografie

Een goede afbeelding vertelt meer dan 1000 woorden. Vipmedia brengt beeld succesvol tot leven en is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in fotografie in de segmenten tuin, dier, culinair en living. Op basis van een beknopte briefing realiseren we een op maat gemaakte bedrijfsreportage, foto’s voor gebruik in social media, brochures, magazines en websites en bewerken we foto’s naar wens.

Podcasts

Het is steeds populairder aan het worden: de podcast. Door middel van een podcast kun je jouw bedrijf positioneren in audiovorm met waardevolle informatie voor je doelgroep. Van interviews tot reportages op locatie, Vipmedia maakt podcasts die jouw unieke verhaal vertellen.

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Zo creëert Vipmedia bijvoorbeeld gespecialiseerde branded webcontent”