Gezond eten

Dol op gezond eten: bereik een half miljoen kookliefhebbers via onze food doelgroep

Met de titels LandIdee, De Tuin op Tafel, Paleo, V’Gan, KETO, Vega Foodspecial en de Kerst Foodspecial weet Vipmedia vele lezers geïnteresseerd in food en koken te bereiken. Ze zijn geïnteresseerd in gezond eten en een gezonde levensstijl. 

LandIdee is een breed georiënteerd magazine dat allerhande recepten biedt. Daarnaast vindt de lezer er ook handige keukentips! De Tuin op Tafel is gericht op mensen met een moestuin en biedt heerlijke recepten voor gezond eten met groenten en fruit uit de eigen tuin. Paleo richt zich op de gelijknamige levensstijl waarbij paleo proof food centraal staat. V’Gan inspireert lezers om vaker plantaardig te eten. Naast recepten voor vegan en gezond eten biedt V’Gan ook meer dan alleen food. Je vindt er ook tips hoe jij je meer kan inzetten voor een beter klimaat en bewuster kan leven.  Met KETO gaan we nog een stap verder in gezond eten. De laatste jaren is dit dieet steeds populairder aan het worden en vormt het voor velen een onderdeel van hun levenstijl. Met KETO laten we je zien dat koolhydraatarm eten geen uitdaging hoeft te zijn, maar juist leuk en ontzettend lekker is.

In het najaar verschijnt de Kerst Foodspecial, een toonaangevend magazine boordevol inspiratie en recepten voor de feestdagen.

Twee keer per jaar verschijnt de Vega Foodspecial, een magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, plantaardige voeding, koken en lekker eten.

Ga naar de titel van: Landidee, De Tuin op Tafel, Paleo, V’Gan, Vega Foodspecial of Kerst Foodspecial.

Bereik

Wie lezers met een interesse voor koken en voeding wil bereiken, is bij Vipmedia aan het juiste adres. Onze culinaire doelgroep in één oogopslag:

Print 
Gecombineerd bereik: 450.000

Online
Gecombineerde paginaweergaven: 1.2+ miljoen per jaar

Nieuwsbrieven
Abonnees: 35.500+

Klik hier voor meer informatie over de individuele merken: LandIdee, De Tuin op Tafel, PaleoV’Gan, Vega Foodspecial, Kerst Foodspecial

Adverteren of samenwerken?

Edwin Fijnaut
Commercieel directeur
Mail: edwin.fijnaut@vipmedia.nl

Johan Heystek
Projectmanager
Mail: johan.heystek@vipmedia.nl
Bel: +31 (0)76 850 70 18
Mobiel: +31 (0)6 13 76 34 76

Marc Cruyplant
Sales manager
Mail: marc.cruyplant@vipmedia.nl
Bel (NL): +31 (0)76 530 17 28
Bel (BE): +32 (0)3 645 53 02
Bel (BE): +32 (0)475 68 26 45

Foodspecial Kerst en V'GAN

Peter Kroes
PAR media
Anthonie Duykplein 10
2242 TT Wassenaar
Mail: info@parmedia.nl
Bel: + 31 (0)70 514 30 17
Mobiel: + 31 (0)6 12 18 48 93