Klantcase Gamma België

0
talen
0
jaar vaste contentpartner
0
SEO-geoptimaliseerde artikelen

Een mooie ‘klus’

Al jaren helpen we Gamma België om met gerichte en probleemoplossende content de websitebezoekers aan het merk Gamma te binden. We maken mooie online content voor dit merk, die klanten inspireert en informeert over klussen in de tuin. 

Vraag van de klant

De tuinredactie van Vipmedia werd door Gamma benaderd met de vraag of we informatieve en unieke online content kunnen verzorgen. Onze redacteuren, gespecialiseerd tuinieren, zetten zich ondertussen al meer dan zes jaar in om content voor de website van Gamma België te creëren. Er is vraag naar verschillende soorten artikelen, die zowel inspireren als informeren. Een lezer met een vraag over een tuinklus moet het antwoord kunnen vinden op de site. Het doel van de content is het genereren van meer gerichte traffic naar de website en het bieden van een extra service aan de online bezoekers. 

Uitwerking

Jaarlijks maken we in overleg met de klant een passend contentplan, om zo te kijken aan welke artikelen behoefte is. Zo werken we dit jaar aan artikelen over een duurzame tuin, een onderwerp wat momenteel een echte trend is. In duidelijke stappen wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je de regenpijp afkoppelt. In de loop van de jaren namen we talloze tuinklussen onder de loep. Van snoeien in het najaar tot het onderhoud van tuinmeubelen en van buxusmot tot kerstverlichting, geen onderwerp bleef onbesproken. De website content die we voor Gamma maken is eigentijds, inspirerend en informerend en bovenal SEO geoptimaliseerd, om zo meer bereik naar de website van deze klant te genereren. Wie antwoord zoekt op een vraag over de tuin, kan het op deze website vinden. 

Vertaling

Onze vakkundige vertaalsters vertaalden de content ook naar het Frans, om zo een nog grotere groep lezers te kunnen bereiken en het bezoek naar de website nog meer te vergroten. 

We schreven in totaal al meer dan 100 artikelen en de lijst groeit nog altijd. Naast de online content maken we jaarlijks een prachtig magazine op maat waarmee de winkelende klant van Gamma bedienen.

Casus Gamma