Michel Florisson nieuwe directeur Vipmedia

Vipmedia-Michel-Florisson-nieuwe-directeur-2

Per 1 januari 2021 is Michel Florisson benoemd tot algemeen directeur van uitgeverij Vipmedia publishing & services. Hij volgt Ed Bruijns op die vanaf 1 maart 2021 met pensioen gaat.

Per 1 januari 2021 is Michel Florisson benoemd tot algemeen directeur van uitgeverij Vipmedia publishing & services. Hij volgt Ed Bruijns op die vanaf 1 maart 2021 met pensioen gaat.

Michel Florisson: “Voor mij is het eervol om in deze prachtige baan het geweldige werk van Ed Bruijns verder uit te bouwen. Vipmedia is er de afgelopen jaren in geslaagd om, naast de bestaande succesvolle magazines en uitgeefservices voor buitenlandse mediabedrijven, een gedegen groei in online bereik en omzet te realiseren. Custom publishing en content creatie voor klanten dragen volop bij aan het gezonde bedrijfsresultaat. Ook op het vlak van het produceren van magazines in samenwerking met influencers, waarvan Vipmedia er inmiddels meerdere op de markt brengt, zie ik volop kansen in de komende jaren.”

Michel Florisson is sinds 1997 actief in verschillende finance functies. Hij wordt ondersteund door een ervaren MT bestaande uit Edwin Fijnaut (Sales), Jacqueline Leenders (Redacties & Studio) en Ruerd Nauta (Marketing & Abonnementenservice). Edwin Fijnaut wordt per 1 januari ook benoemd tot commercieel directeur en zal Michel Florisson op het commerciële vlak ondersteunen.

Ed Bruijns werkt al vanaf 1981 bij Vipmedia. Sinds 2016 is hij er als algemeen directeur in geslaagd het bedrijf weer financieel gezond op de kaart te zetten. Vipmedia is Ed zeer dankbaar voor ruim 39 jaar toegewijde inzet voor het bedrijf.

Foto: Michel Florisson (rechts) neemt het stokje over van Ed Bruijns (links). Edwin Fijnaut (midden) wordt commercieel directeur.


Noot voor de redactie: Voor vragen neem direct contact op met Michel Florisson op +31(0)76 – 5301724 of mail naar michel@vipmedia.nl. Voor meer Beeldmateriaal download hier de ZIP folder.